.
Oosteinderweg 524,1432 BS Aalsmeer

NIEUWBOUW

Ons bedrijf richt zich met name op de particulier die een woning heeft en hier verbouwingen aan wil laten doen. Wij kunnen ook een volledig nieuw huis of schuur of berging voor U bouwen. In samenwerking met de architect en opdrachtgever kunnen wij de gehele bouw uitvoeren en begeleiden.Wij hebben deze woning in Aalsmeer gerealiseerd en laten U op deze website een foto impressie zien van de bouw van deze woning van begin tot eind.

Zie Foto's Woonhuis aalsmeer

Het betreft een nieuwbouwwoning welke geheel naar eigen ontwerp en tekenwerk van ons en volledig in eigen beheer gebouwd. Het is romantisch klassieke woning met pottelberg leipannen bedekking twee kleuren metselwerk.. Aan de voorzijde zijn twee ronde erkers van 3 meter en aan de achterzijde van de woning een halfronde erker van 5,5 meter. Op de eerste verdieping zijn dakkapellen rond afgetimmerd, waarbij de ruimte aan de binnenzijde volledig benut wordt. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met roedeverdeling. dit zorgt ervoor dat de woning een romantische uitstraling krijgt.

Bij de woning is nog een bijgebouw gerealiseerd dat volledig bij de woning aansluit qua kozijnen, indeling en metselwerk.

Schuur_bij nieuwbouw_woonhuis_in_aalsmeer

 

Nieuwbouw_woonhuis_Aalsmeer_voorzijde

Gerealiseerde woning in Aalsmeer

Nieuwbouw_woonhuis_Aalsmeer_achterzijde

Achterzijde woning Aalsmeer