.
Oosteinderweg 524,1432 BS Aalsmeer

VERBOUW

Uitbouw woning

Is het Uw droom om een uitbreiding aan uw woning laten maken of een mooie serre ? Wilt U het gehele huis compleet aanpakken en weet U nog niet exact hoe? Neem contact met ons op voor het doornemen van Uw plannen en het maken van een offerte. Uw wensen kunt U ons laten weten en samen kunnen wij ervoor zorgen dat het werk netjes en vakkundig wordt uitgevoerd.

Zie Foto's Uitbouw Amstelveen

Dakopopbouw

In samenspraak met u kunnen wij een dakopbouw realiseren op Uw woning. Wij kunnen het gehele bouwproject met U en de architect begeleiden en uitvoeren. In overleg met de gemeente moet worden vastgesteld welke eisen de gemeente stelt aan de dakopbouw. Na het definitieve ontwerp en goedkeuring van de gemeente kunnen wij een vrijblijvende offerte voor U maken.

Berging of Schuur

Indien U een berging aan het huis of schuur achterin de tuin wilt realiseren. Wij kunnen deze aanbouw in overleg met de architect van deze woning geheel in stijl van de woning aanpassen en bouwen.

Zie Foto's Berging

Zoldervertimmering

Worden uw kinderen groter en wilt U de zolder verbouwen om extra slaap- of hobbyruimte te maken voor U of de kinderen. Wij kunnen U hiermee helpen. Samen met U kijken we naar de meest ideale inrichting van de zolder en of al Uw plannen uitgevoerd kunnen worden.

Kantoor- of winkelverbouwing

Voor bedrijven plaatsen wij scheidingswanden en (systeem)plafonds om extra kantoorruimten te cre�ren, tevens leveren en plaatsen wij keukens en toiletvoorzieningen voor het personeel. Is uw winkelpand aan verbouwing toe, wij denken met U mee en kunnen uw wensen realiseren in samenspraak met U. Wij komen U graag helpen.

Resultaat_uitbouw_Amstelveen_Noord

Uitbouw achterzijde woning te Amstelveen

Achterzijde _berging_aan_ woning_te _Uithoorn

Berging zijkant woning te Uithoorn